یکی از مهمترین حوزه هایی که در روانشناسی فروش وجود دارد، تاثیر رنگ در فروش است. مطالعات نشان داده که تا ۸۵ درصد استفاده اصولی از رنگ می تواند مصرف کنندگان را ترغیب به خرید کند. همچنین بین ۸۰ و ۹۳ درصد رنگ می تواند باعث تثبیت یک برند و جذابیت ظاهری آن در ذهن مخاطب شود. مثلاً رنگ قرمز یکی از بهترین رنگ هایی است که می توانید از آن در دکمه کال تو اکشن برای خرید یا اقدام خاصی استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این مسئله این مقاله از می ماکت را مطالعه کنید.

روانشناسی فروش

روانشناسی رنگ در فروش به چه معناست؟

قطعاً برای شما هم ممکن است پیش آمده باشد که مثلاً یک لباس با رنگ زرد را پشت ویترین یک مغازه می بینید و بدون آنکه قصد خرید داشته باشید نسبت به خرید آن اقدام می کنید. چون رنگ زرد القا کننده حس نشاط و هیجان است. روانشناسی رنگ در فروش دقیقاً همین کار را انجام می دهد تا در احساسات مشتری تاثیر بگذارید.

البته باید این نکته مهم را بدهید که تاثیر رنگ در فروش برای همه افراد یکسان عمل نمی کند. مثلاً یکی از پرطرفدارترین رنگ ها که به خصوص در کشور ایران خانم ها از آن استفاده می کنند رنگ مشکی است. شاید خیلی از خانم های مسن استفاده از رنگ های شاد و سرزنده را با توجه به سن خود مطلوب نمی دانند. در حالی که این چنین نیست و در خیلی از فرهنگ ها افراد میانسال و مسن هم رنگ های شاد و به اصطلاح تینیجری را در لباس های خود به کار می برند.

تکنیک های تاثیر رنگ در فروش

شما با تاثیر رنگ در فروش به شرطی که درست و اصولی استفاده شود، می توانید فروش خود را تا اندازه چشمگیری افزایش دهید. از جمله مهم‌ترین این تکنیک ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • تاثیر رنگ در فروش با توجه به احساس مخاطبان

همونطور که مردم تفاوت های ظاهری دارند در احساسات هم با یکدیگر متفاوت هستند و شما این نکته را در مورد برند و محصولاتی که عرضه می کنید باید مد نظر قرار دهید.

مثلاً رنگ قرمز برای گروه سنی نوجوان بسیار هیجان انگیز است. همچنین رنگ زرد خیلی زود کودکان را مجذوب خود می کند و خانم ها آن را بسیار می پسندند. در حالی که رنگ زرد به تنهایی برای اغلب آقایان محبوبیت ندارد و باید با سایر رنگ ها مثل طوسی ترکیب شود تا مورد پسند باشد.

  • رنگ محیط کار و تاثیر آن در فروش

یک تحقیق جالبی در سال ۲۰۱۴ صورت گرفت که در آن به بررسی عکس‌العمل ذهنی دانشجویان به محیط و رنگ آمیزی فضای دانشگاه پرداخته شد. نتیجه تحقیق این بود که افراد به برخی از رنگ ها پاسخ مثبتی می دهند و به سمت آن جذب می شوند.

به عنوان مثال رنگ آبی و سبز در نورپردازی محیط، حس آرامش بیشتری به مشتری می بخشد. اگر می خواهید یک فضای رستوران یا کافی شاپ دلنشین داشته باشید، در کنار رنگ های آفتابی و مهتابی از ترکیب این نوع رنگ ها هم می توانید استفاده کنید. در حالی که نور قرمز هیجان و تپش قلب را به وجود می آورد و برای محیط هایی که افراد در آن به دنبال آرامش هستند، توصیه نمی شود.

همچنین گاه استفاده از نور رنگی برای محصولات جهت قرار دادن در پیج یا کانال باعث می شود تا رنگ اصلی محصول دیده نشود و تجربه خوشایندی از خرید را برای مشتری ایجاد نکند.

  • توجه به رنگ در برند

رنگ می‌تواند نشان دهنده احساساتی مثل آرامش، اقتدار و نشاط باشد. هیلاری وایس مدیر خلاقیت در این باره معتقد است که باید خارج از چرخه سنتی رنگ فکر کنید. او می گوید: “وقتی به روانشناسی رنگ فکر می‌کنیم، مردم می‌گویند که من یک برند آرام می خواهم، بنابراین از رنگ سبز استفاده می‌کنم. همچنین می گویند من می‌خواهم سطح بالایی داشته باشم، پس مشکی را به کار می‌برم. من از طرفداران سرسخت براندازی این انتظارات هستم.”

همچنین رنگ علاوه بر ماندگاری برند شما در ذهن مشتری، خاص بودن برندتان را نشان می‌دهد. استفاده از رنگ‌هایی که به ندرت در برند استفاده می‌شود، باعث می‌گردد تا خیلی زود برند به معروفیت برسد. دن آنتونلی، که آژانس بازاریابی Kickcharge را اداره می‌کند، برای الهام گرفتن به رقبا نگاه می‌کند: “ما از یک رویکرد پژوهش محور در مورد استفاده از رنگ‌هایی که در حال حاضر در بازار هستند استفاده می کنیم.” استفاده از رنگ هایی که رقبا انتخاب نکرده اند، می تواند کمک کند که برجسته شوید و آگاهی از برند را افزایش دهید.

  • توجه به کیفیت رنگ خصوصاً در فروش آنلاین

یکی از مهمترین نکاتی که تاثیر رنگ در فروش خصوصاً در فروش آنلاین دارد، این است که رنگ محصولات بسیار نزدیک به رنگی باشد که در عکس یا فیلم برای مخاطب ارائه می شود. حدود نیمی از افرادی که از طریق آنلاین خرید می کنند دوست دارند محصولی که سفارش می دهند و به دستشان می رسد دقیقاً مشابه همان رنگی باشد که در صفحه نمایشگر لپ‌تاپ یا موبایل دیده‌اند. حدود ۲۰ درصد مرجوعی کالا به خاطر این بوده که مشتری کالای تحویل گرفته شده را مغایر با رنگی می داند که در پیج یا سایت دیده است. بنابراین کیفیت رنگ در رضایتمندی مشتری تاثیر بسیاری دارد. شاید خیلی از شما حتی در خرید حضوری برای لباس های خاص و مجلسی ترجیح می دهید که خرید رفتن را به ساعات روز موکول کنید تا بتوانید در نور طبیعی، رنگ لباس را به خوبی تشخیص دهید.

رنگ های مختلف و تاثیر آن در فروش

درست است که هر رنگ با توجه به جنسیت، سن، فضا و موقعیت جغرافیایی می تواند تاثیر متفاوتی در فروش داشته باشد‌. با این وجود به طور کلی قاعده و قانون هایی برای هر رنگ وجود دارد که در اغلب مواقع صحت داشته و می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

رنگ با تحریک احساسات روی روحیه و تصمیم گیری اثر می گذارد. مثلاً رنگ قرمز نشان دهنده فوریت بوده و افزایش ضربان قلب را به دنبال دارد. همچنین رنگ آبی نشان دهنده حس اعتماد و امنیت است و اگر لوگوی دو بانک رنگ آبی و صورتی باشد، شما ناخودآگاه به سمت رنگ آبی جذب می‌شوید.

رنگ های مختلف و تاثیر آن در فروش

رنگ های مختلف و تاثیر آن در فروش

در ادامه به مهم‌ترین رنگ ها و تاثیراتی که در روح و احساسات افراد می گذارد، اشاره می کنیم.

رنگ قرمز در فروش

رنگ قرمز خیلی زود توسط انسان دیده می شود. قطعاً به همین دلیل است که رنگ چراغ های آژیر خطر و ماشین های آتش نشانی قرمز است. اگرچه رنگ قرمز نشان دهنده احساس خطر بوده و تواند تاثیر منفی داشته باشد اما نباید از تاثیری که روی افزایش هیجان، تپش قلب، تنفس و فشار خون بالا می گذارد چشم پوشی کرد.

معمولاً در سایت ها “افزودن به سبد خرید” با دکمه قرمز نشان داده می شود. چون انسان را تحریک کرده تا روی این دکمه کلیک کند. همچنین این رنگ در انواع نوشیدنی های انرژی و حتی برند کوکاکولا دیده می شود که می خواهد افراد را به مصرف این نوشیدنی ها ترغیب کند با وجود مضراتی که دارند.

رنگ زرد و تاثیر آن در بازاریابی

خیلی از افراد رنگ زرد را نشانه تنفر می دانند اما این رنگ پیوند عمیقی با خوشبختی و خوش بینی دارد. رنگ زرد رنگی ساده تلقی می شود که مفاهیم مثبتی را انتقال می دهد. البته این رنگ بیشتر بین خانم ها محبوبیت دارد و معمولاً برندهای معروف مردانه از این رنگ برای محصولات خود استفاده نمی کنند

تاثیر رنگ نارنجی در فروش

نارنجی رنگ گرمی بوده و صمیمیت را منتقل می کند. بنابراین کاربرد آن در بخش های مختلف یک سایت و لوگو می تواند در جذب مشتری موفق باشد. نارنجی از ترکیب رنگ قرمز و زرد حاصل شده و ویژگی های هر دو رنگ را دارد. در میان نسل جوان به عنوان یک رنگ پرطرفدار محسوب می شود.

رنگ آبی در فروش

اگر در مورد تاثیر رنگ در فروش صحبت کنیم بعد از رنگ آبی هم حرفی به میان بیاوریم. با اینکه این رنگ خیلی احساس آرامش و مسئولیت پذیری می بخشد اما در گروه رنگ هایی قرار می گیرد که خیلی دیر جلب توجه می کند. آبی رنگ سردی بوده و بیشتر حالت رسمی دارد و بسیار مورد پسند آقایان است.

مثلاً می توانید برای پرده های یک اتاق همایش در اداره جات از رنگ آبی استفاده کنید که حالت رسمی به محیط می بخشد.

رنگ سبز و تاثیر آن در فروش

رنگ سبز در میان خانم ها و آقایان‌ محبوبیت یکسانی دارد. بنابراین در بسیاری از برندها و لباس ها از این رنگ استفاده می شود. این رنگ برای فروش محصولات ارگانیک و محصولاتی که دوستدار محیط زیست هستند، می تواند تاثیر بسیاری در فروش داشته باشد.

معمولاً در برند محصولات غذایی سالم و حتی داروها از رنگ سبز استفاده می شود، چون القا کننده حس سلامتی است. این تاثیر رنگ را در نماد سیب سلامت می توانید مشاهده کنید. همچنین محصولات دیجیتال مثل برند سونی اریکسون یا اندروید رنگ سبز را برای ماندگاری برند خود در ذهن مشتریان استفاده کرده اند.

رنگ سفید در بازاریابی

سفید نماد تمیزی است. پس اگر می خواهید فروشگاه تمیزی در چشم مشتری داشته باشید، از اِلمان ها و رنگ های سفید در دیزاین استفاده کنید‌. به همین دلیل است که در بیمارستان ها از لباس های سفید برای پرسنل یا در هتل ها از ملافه های سفید برای تخت ها استفاده می شود.

رنگ صورتی و تاثیر آن در فروش

صورتی یکی از زیباترین رنگ‌ها بوده که منحصراً مربوط به جنس مونث است؛ بنابراین اگر می‌خواهید عشق را القا کنید از رنگ صورتی کمک بگیرید. صورتی در کل جهان رنگی جذاب محسوب می‌شود و نماد مهربانی و عشق است. پس به جای رنگ‌هایی مثل سیاه نارنجی و قرمز که حالت تهاجمی دارد از این رنگ استفاده کنید

رنگ قهوه ای

رنگ قهوه‌ای در بسیاری از دیزاین‌ها و فضاها استفاده می‌شود اما بدانید که چیزی در حدود ۳۶ درصد افراد این رنگ را ا انزجار و نفرت در ارتباط می‌دانند، پس استفاده درست از این رنگ در کنار سایر رنگ‌ها پیشنهاد می‌شود؛ مثلاً می‌توانید از ترکیب رنگ قهوه‌ای با رنگ‌هایی مثل کرم سفید دودی روشن در انواع لباس‌ها و برند و دیزاین استفاده کنید.

البته در تحقیقاتی که روی روانشناسی رنگ قهوه‌ای انجام شده است، ۶۵ درصد این رنگ را آرامبخش و القا کننده حس طبیعت دانستنه اند. مثلاً در فروشگاه تم Shopify یک تم پولی با عنوان Handmade وجود دارد که می‌تواند با استفاده از این رنگ ایجاد شود.

رنگ بنفش در فروش

شاید رنگ بنفش را کمتر در برندها و پوشه‌ها و دیزاین و انواع وسایل مختلف می‌بینید اما باید بدانید که این رنگ می‌تواند حس لذت را به بیننده انتقال دهد، مثلاً یکی از برندها برای بسته‌بندی محصولات بهداشتی سلولزی زنانه از رنگ بنفش استفاده کرده است تا حس لذت از زن بودن را تقویت کند. شبکه تلویزیونی هارمارک به این دلیل که این رنگ تداعی کننده احساس زنانه است برای برنامه‌هایی که مخاطبان اون عمدتاً زن هستند استفاده می‌کند.

علاوه بر حس لذت رنگ بنفش نشان دهنده برتری است و ملکه الیزابت اول همواره از رنگ بنفش برای لباس خانواده سلطنتی استفاده می‌کرد، همچنین در امپراتوری روم نیز مقامات عالی رتبه کشور لباس‌هایی با رنگ بنفش تیره می‌پوشیدند البته همانطور که گفتیم استفاده از این رنگ کاملاً محدود بوده و باید مراقب باشید تا از حد تعادل خارج نشود، چون می‌تواند احساساتی مثل بدخلقی و انحطاط را نشان دهد.

روانشناسی رنگ خاکستری در فروش

رنگ خاکستری جایگزین مناسبی برای رنگ تیره است، همچنین خاکستری به عنوان بک گراند برای رنگ‌های مختلفی همچون آبی سلطنتی، نارنجی و قرمز گزینه ایده‌آلی محسوب می‌شود.

رنگ مشکی و تاثیر آن در فروش

اگر می خواهید از تاثیر رنگ در فروش بهره بگیرید، شناخت رنگ مشکی در بازاریابی و برندینگ کمک شایانی می کند. اگرچه رنگ مشکی نشان دهنده اقتدار و استحکام است اما می تواند تاثیر منفی غم و اندوه را هم نشان دهد. همچنین خیلی از تولیدی ها لباس های سایز بزرگ خود را در رنگ مشکی طراحی می کنند، چون این رنگ افراد را لاغر نشان می دهد. مشکی در فصل زمستان به دلیل احساس گرمایی که دارد بسیار محبوب و پرطرفدار است. همچنین برندهایی مثل پوما، نایک و آدیداس برای نشان دادن اقتدار و قدرت خود در تولید محصولات ورزشی رنگ مشکی را برای برند انتخاب کرده‌اند.

چگونه می‌توانید از روانشناسی رنگ برای افزایش فروش در نمایش محصولات خود استفاده کنید؟

رنگ می‌تواند روی فروش شما تاثیر شگرفی داشته باشد اما باید اصول استفاده از آنها را بدانید.

  • مخاطب خود را بشناسید
    رنگ با توجه به سن، جنسیت، فرهنگ و شخصیت مشتریان می‌تواند معانی مختلفی را تداعی کند؛ مثلاً رنگ قرمز نشان دهنده اشتیاق و در عین حال فوریت و خطر است، در حالی که رنگ آبی اعتماد آرامش و حرفه‌ای بودن گاه سردی را نشان می‌دهد. شما وقتی مخاطب خود را بشناسید می‌ دانید که با استفاده از کدام رنگ‌ها می‌توانید برای جذب آنها استفاده کنید. می‌توانید از بازخورد مشتریان، تحقیقات میدانی و ابزارهای آنلاینی مثل ColorEmotion برای شناسایی رنگ‌های مورد مخاطب استفاده کنید.
  • دسته‌بندی محصولات را مطابق با محصولات خود ارائه کنید
    رنگ‌هایی که در دسته‌بندی محصولات استفاده می‌کنید باید با نوع محصولاتی که در آن دسته‌بندی قرار دارد تطابق داشته باشد؛ مثلاً برای فروش مواد غذایی رنگ هایی مثل زرد، نارنجی، قرمز تحریک کننده اشتها است در حالی که رنگ آبی به هیچ عنوان برای مواد غذایی توصیه نمی شود. همچنین برای محصولات آرایشی و بهداشتی می‌توانید از رنگ‌های سردی مثل سبز، آبی و حتی سفید که نشان دهنده تمیزی است استفاده کنید؛ البته کاربرد رنگ‌های متضاد در کنار این رنگ‌ها نیز ویژگی‌های منحصر به فرد محصول را برجسته می‌کند.
  • رنگ هویت برند شما را منعکس می‌کند
    هدف هر کسب و کاری این است که برند خود را در ذهن مشتری تثبیت کند و بنابراین شما با رنگ می‌توانید لوگوی خود را در ذهن مشتری به یاد ماندنی کنید. به عنوان مثال اگر هدف شما ارائه برندی خلاقانه و نوآورانه است، استفاده از رنگ‌های کمتر در برند توصیه می‌شود، مثلا لیمویی، نارنجی، فیروزه‌ای یا صورتی گزینه مناسبی است. شما با استفاده از روانشناسی رنگ آزمون و خطا می‌توانید رنگ‌های مختلف را برای جذب مشتری، تبلیغات و حتی نورپردازی محیط انتخاب کنید.

استفاده از رنگ برای ایجاد هویت برند

وقتی شما یک رنگ را برای برند خود انتخاب کنید یک کار تصادفی نیست؛ بلکه باید اهداف صنعت، مخاطبان، برند خود و ویژگی های مختلفی را شناسایی کرده و سپس رنگی که با اهداف شما مطابقت دارد را انتخاب کنید.‌

مثلاً رنگ های گرم نشان دهنده هیجان و ماجراجویی است. در کنار انتخاب رنگ‌، باید به پرسونای مخاطب هم توجه کنید. همچنین رنگی را انتخاب کنید که شما را از سایر رقبا متمایز کند. مثلاً برای محصولات سلامتی و تندرستی استفاده از رنگ های طبیعی و آرام بخش که تسکین دهنده است روی برند و بسته‌بندی محصولات گزینه مناسب‌تری محسوب می شود.

چگونه رنگ‌های برند خود را اعمال کنیم؟

تصور نکنید که با انتخاب رنگ برند کار شما تمام شده است. خیر، شما باید این رنگ را در تمام دارایی های بصری خود مثل طراحی سایت، رسانه های اجتماعی، بسته‌بندی مواد، تبلیغات، بازاریابی، لوگو و هر آنچه که مربوط به برند شما است اعمال کنید.

استفاده از ابزارهای آنلاینی مثل Canva و Coolers به شما کمک می کند، یک پالت رنگ داشته باشید که یک رنگ، رنگ اصلی برند شما باشد و از رنگ های ثانویه و خنثی برای ایجاد شفافیت و کنتراست استفاده کنید.

قانون 60-30-10 بسیار کمک کننده است. یعنی در محیط های بصری خود ۶۰ درصد از رنگ اصلی، ۳۰ درصد رنگ ثانویه و ۱۰ درصد رنگ های تاکیدی استفاده کنید.

تله‌های رایج رنگ چیست؟

وقتی از تکنیک های روانشناسی رنگ برای ایجاد هویت برند خود استفاده می کنید، به فاکتورهایی مثل فرهنگ، محیط و پرسونای مخاطب توجه دارید. به هر حال شما باید در برند خود ترکیب رنگ ها را به گونه‌ای انتخاب کرده که خیلی شلوغ و آشفته به نظر نرسد. شاید به ندرت بتوان برندی مثل گوگل را پیدا کرد که در لوگوی خود از رنگ های متفاوت استفاده کرده و برند موفقی داشته است. همچنین استفاده از رنگ های کم، حس بی تفاوت بودن را نشان می دهد. پس در تله هایی که استفاده و کاربرد رنگ ها در برند می تواند داشته باشد، گرفتار نشوید و برندی را برای خود ایجاد کنید که ارتباط عمیقی با مخاطب برقرار کند.

راه حل گرفتار نشدن در تله های رایج رنگ:

  • فکر کنید چه رنگی و چه ترکیب رنگ هایی برند شما را متمایز می کند.
  • خلاق باشید و سعی کنید خود را آنگونه که هستید، نمایش دهید.
  • فرهنگ و حیطه‌ای که در آن فعالیت می کنید را برای رنگ برند در نظر بگیرید.
  • الگوبرداری و کپی برندهای معروف، نتیجه فاجعه باری دارد.
  • در استفاده از رنگ تعادل را رعایت کنید.
  • رنگ برند را با توجه به محصولاتی که قرار است در سایت یا قفسه های مغازه خود در معرض فروش قرار دهید، انتخاب کنید.

برای هر کسب و کار و بیزینسی چه رنگی مناسب است؟

بالاتر گفتیم که برای گرفتار نشدن درتله های رایج رنگ باید بدانید که بیزینس شما چیست و از چه رنگی باید برای نمادهای بصری فعالیت خود استفاده کنید. در اینجا چند نمونه مثال برایتان آورده‌ایم.

  • فروشگاه لوازم جانبی موبایل: رنگ آبی تیره
  • اکسسوری فروشی ها: رنگ های ملیح و ملایم مثل لیمویی
  • کفش فروشی: رنگ های گرم که نماد چرم طبیعی هستند مثل قهوه‌ای، زیتونی، عسلی و مشکی
  • ساعت هوشمند: رنگ های قدرتمند مثل مشکی
  • محصولات آرایشی بهداشتی: رنگ هایی مثل یاسی، بنفش و صورتی
  • لوازم آشپزخانه: استفاده از رنگ های نود، بژ و دودی روشن و نقره ای
  • فروشگاه دکوراسیون: استفاده از طیف رنگی چوب و طلایی
  • پوشاک مردانه: استفاده از رنگ های منحصر برای مردان مثل طوسی، سرمه‌ای، ترکیب قرمز و مشکی
  • پوشاک زنانه: استفاده از رنگ های قرمز، سفید در بک گراند رنگ قرمز و صورتی

مقایسه معایب و مزایای تاثیر رنگ در فروش

در جدول زیر به برخی از رنگ های پرکاربرد و مزایا و معایبی که این رنگ ها در فروش دارند اشاره شده است.

اگر از طریق سیستم همکاری در فروش لباس فعالیت می کنید و می خواهید در پیج خود عکس های مختلف محصولات را بارگذاری کنید، می توانید از تاثیر رنگ در فروش کمک بگیرید. به این صورت که با توجه به نوع لباس و فصل مناسبی که لباس پوشیده می شود، می توانید عکس اول را با در نظر گرفتن روانشناسی رنگ ها در رنگ مناسب به اشتراک بگذارید.

رنگ مورد نظر مزایای تاثیر رنگ در فروش معایب تاثیر رنگ در فروش
رنگ قرمز حس نشاط ،سرزندگی فوریت،انرژی، نشان دهنده خلاقیت نشان دهنده عصبانیت، درد
رنگ زرد گرمی، انرژی بالا، احساس انرژی حس ترس، اضطرای
رنگ نارنجی خلاقیت، حس اعتماد به نفس، خلاقیت عدم بلوغ، دلسرد بودن
رنگ آبی آرامش، منطق غیرصمیمی
رنگ سبز طبیعت، امید، نماد تمیزی، نیت پاک بی پروایی القا کننده حس حسادت

رنگ صورتی

ایجاد حس عشق،  مهربانی

دارای کاربرد کم برای برندها و محصولات مردانه

رنگ قهوه‌ای

احساس گرما و حس طبیعت

مفهوم نفرت در صورت استفاده بیش از حد

رنگ بنفش

حس سرزندگی و نشاط و زنانگی

زننده بودن در صورت کاربرد بیش از حد؛

ایجاد بدخلقی

رنگ خاکستری

جایگزین مناسبی برای رنگ های تیره

قابلیت ترکیب با رنگ های روشن

حس سردی، بی انگیزگی

کلام آخر

اگر می خواهید از تاثیر رنگ در فروش برای کسب درآمد بیشتر و موفقیت در حیطه کاری خود استفاده کنید، پس با انواع رنگ ها و اثراتی که روی ذهن مخاطب می گذارد باید آشنا شوید. ما در این مقاله پرطرفدارترین رنگ ها را به همراه مزایا و معایبی که دارند ذکر کرده‌ایم. اگر می خواهید در کسب و کار کوچک و بزرگ خود درآمدتان افزایش پیدا کند، به مقوله تاثیر رنگ در احساسات خریدار توجه کنید.

سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ یعنی شما به عنوان یک فرد واسطه بین خریدار و صاحب برند و کسب و کار قرار می‌گیرید.‌ در این روش کار در منزل می‌توانید از طریق پرداخت به ازای فروش محصولات پوریانت بگیرید و درآمد میلیونی داشته باشید. از مهمترین مزایای این روش این است که تخصصی نیاز ندارد و تنها کافیست در زمینه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و کسب درآمد آنلاین اینترنتی، علاقمندی و مهارت داشته باشید.

بهترین سیستم همکاری در فروش ایران (افیلیت مارکتینگ)

مشارکت در فروش و درآمد میلیونی با افیلیت مارکتینگ

پس همین الان با ثبت نام رایگان در سایت می مارکت می توانید وارد دنیای کسب و کار شوید و به ازاء فروش هایی که انجام می دهید، کمیسیون دریافت کنید. برای تماس با شرکت کافی است با شماره 09010208742 در واتس آپ یا تلگرام می مارکت، با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید.

ثبت نام و مشاهده محصولات :