منتشر شده در : اسفند ۲۸ام, ۱۴۰۳|توسط |دسته بندی: آموزش کسب درآمد|
📈 تعداد بازدید :80

کسب درآمد از پادکست به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم است. روش مستقیم یعنی اینکه شما از طریق فروش پادکست‌های آموزشی، مشاوره یا فایل صوتی کتاب‌ها به درآمد برسید. در روش غیر مستقیم شما با جذب اسپانسر و تبلیغات و یا حتی همکاری در فروش می‌توانید درآمد خود را افزایش دهید. اگر احساس می‌کنید صدای خوبی برای گویندگی و تولید پادکست دارید، چند دقیقه‌ای برای خواندن این مقاله از می مارکت وقت بگذارید.

چگونه از پادکست درآمد کسب کنم؟

making money with podcast1

برای پادکستر شدن اولین قدم این است که فن بیان قوی، تن صدای مناسب و در عین حال خلاقیت داشته باشید. اگرچه برای تولید پادکست موضوعات وسیعی پیش روی شماست اما چیزی را انتخاب کنید که در آن تبحر دارید. مثلاً اگر لحن صدای شما برای خواندن کتاب‌های صوتی رمان مناسب است پس چه بهتر که در این حیطه فعالیت کنید. در ادامه روش‌های کسب درآمد از پادکست را توضیح داده‌ایم.

  1. کسب درآمد از پادکست با اسپانسر

Sponsored content یا محتوای حمایت شده یعنی فردی از پادکست شما حمایت می‌کند و به عنوان اسپانسر هزینه کل یا بخشی از تولید پادکست را می‌پردازد. مثلاً شما پادکست پزشکی تولید می‌کنید، کارخانه تولید کننده تجهیزات پزشکی یا کفش‌های طبی می‌تواند اسپانسر خوبی برایتان باشد. اسپانسر با پرداخت هزینه برای پادکست شما به برندسازی حتی فروش محصولات خود کمک می‌کند. معمولاً اسپانسرها برای تبلیغات وسط اپیزود یا mid-roll پول بیشتری پرداخت می‌کند.

  1. کسب درآمد از تبلیغات

این شیوه کسب درآمد از پادکست مشابه روش اسپانسر است. در اسپانسر هدف می‌توانست فروش یا برندینگ باشد، در این روش هدف تنها فروش محصول یا خدمات است. اگر پادکست شما شنوندگان زیادی دارد، می‌توانید با جذب تبلیغات مرتبط درآمد کسب کنید. فرض کنید شما پادکستی با محتوای روانشناسی تولید کرده‌اید، می‌توانید با انتشاراتی‌ها همکاری کنید و با جذب تبلیغ از آنها و معرفی کتاب‌های مرتبط با محتوای پادکست به درآمد برسید.

  1. کسب درآمد از پادکست با افیلیت مارکتینگ

در افیلیت مارکتینگ شما به عنوان همکار در فروش با مجموعه‌های مختلف به درآمد می‌رسید. در این روش اسپانسر لینکی را در اختیارتان قرار می‌دهد. شما با گذاشتن این لینک در بخش توضیحات پادکست می‌توانید به مشارکت در فروش کمک کنید.‌ مثلاً شما پادکست‌هایی با محتوای تاثیر و فواید انواع مکمل‌های بدنسازی، رژیمی و ورزشی تولید می‌کنید. می‌توانید از طریق همکاری در فروش با برندهای تولید کننده مکمل‌های ورزشی در فروش محصولات فیزیکی آنها تاثیرگذار باشید و درآمد بیشتری کسب کنید.

چند نکته در این شیوه کسب درآمد از پادکست:

  • دقت کنید که حتماً در لینک بارگذاری شده، اسم پادکست شما هم وجود داشته باشد.
  • حتماً در مورد درصد پورسانت با اسپانسر خود مذاکره کنید.
  • لینک محصولاتی را برای افیلیت مارکتینگ انتخاب کنید که مرتبط با موضوع پادکست شما باشد.
  1. کسب درآمد از پادکست با جذب تبلیغ

کسب درآمد از پادکست با جذب تبلیغ

کسب درآمد از پادکست با جذب تبلیغ

شاید تصور کنید که جذب تبلیغ و این روش درآمدزایی مشابه جذب اسپانسر یا فروش محصول است. در حالی که این روش‌ها اندکی با هم تفاوت دارند. در این مورد شما به جای ارتباط بین محتوای پادکست و تبلیغ بیشتر روی طیف مخاطبان خود تمرکز می‌کنید. مثلاً شما پادکست رمان ارائه می‌کنید، بدون شک اغلب مخاطبان پادکست شما افراد نوجوان یا جوان هستند. می‌توانید با جذب تبلیغ از موسسات کنکور هم برای خودتان و هم برای صاحب موسسه منفعت ایجاد کنید.

  1. خلق محصول جدید

خلق محصول جدید یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از پادکست است. اجازه دهید یک مثال بزنیم کتاب‌های بسیاری در انتشاراتی‌های مختلف چاپ می‌شوند و به فروش می‌رسد اما نسخه صوتی این کتاب‌ها وجود ندارد. بنابراین شما می‌توانید با خلق نسخه صوتی این کتاب‌ها و محصول جدید، به درآمد برسید. البته برای درآمدزایی از این طریق یا خودتان باید به کسب درآمد از سایت رو بیاورید که در این صورت هزینه طراحی سایت، سئو و تبلیغات را خواهید داشت. راه کم هزینه‌تر این است که با سایت‌هایی که محتوای کتاب‌های صوتی ارائه می‌کنند، همکاری کنید. البته در این روش درآمد کمتری خواهید داشت و چالش‌های استخدام و پذیرش را باید پشت سر بگذارید.

  1. پادکست مشاوره و آموزش

برای کسب درآمد از سایت آموزشی با پادکست، پیشنهاد می‌شود که خودتان در آن زمینه‌ای که مشاوره و آموزش ارائه می‌دهید، تخصص داشته باشید. بهترین روش برای کسب درآمد از پادکست به شیوه مشاوره این است که یک سایت طراحی کرده و روی ارتقای آن کار کنید. سپس می‌توانید با ارائه پادکست‌های مشاوره و آموزش و در کنار آن جذب تبلیغ و اسپانسر به درآمد برسید. مثلاً شما در زمینه نحوه ارتباط والدین با فرزندان در دوره بلوغ و نوجوانی پادکست تولید می‌کنید.

می‌توانید برای این مسئله چندین اپیزود با موضوعات مختلف طراحی کنید. برخی از اپیزودها را رایگان و برخی دیگر را پولی به اشتراک بگذارید. البته برای اینکه بازدید کنندگان نسبت به خرید پادکست‌های شما ترغیب شوند هم باید کیفیت آنها خیلی بالا باشد و هم در برخی شرایط تخفیف در نظر بگیرید.

  1. فروش پادکست‌های دوره‌های مختلف

جهت کسب درآمد از پادکست و فروش دوره‌های مختلف شما باید موضوعات پرطرفدار جامعه را انتخاب کنید. یکی از موضوعات جذاب، تولید و فروش دوره‌های آموزش زبان انگلیسی یا سایر زبان‌ها است. شما می‌توانید درس‌های مختلف دوره‌های زبان آموزی را در اپیزودهای گوناگون از سطح Beginner تا Advanced طبقه‌بندی کرده و به فروش برسانید. حتی می‌توانید نرخ بسیار پایین یا رایگان برای اپیزودهای آموزش زبان در نظر بگیرید اما در کنار آن با فروش محصولات دیگر مثل کتاب‌های زبان آموزی در سطوح مختلف و جذب اسپانسر در این زمینه درآمد داشته باشید.

  1. ساخت پادکست تبلیغاتی

در این شیوه درآمدزایی از پادکست شما تنها پادکست‌های تبلیغاتی می‌سازید. حال این پادکست‌های تولید شده می‌تواند در ابتدا، انتها یا وسط پادکست‌های دیگر افراد قرار بگیرد. اگر در این حیطه قصد فعالیت دارید، انتخاب موسیقی بک گراند، لحن صدا با توجه به موضوع تبلیغ، کوتاه بودن اپیزود و در عین حال مفید بودن و کال تو اکشن غیر مستقیم می‌تواند موفقیتتان را تضمین کند.

  1. کسب درآمد از پادکست با دونیت

در این روش شما مثل فروش فایل‌های دانلودی در سایت حتماً در قبال پرداخت اشتراک و یا هزینه فایل را در اختیار مخاطب قرار نمی‌دهید. بلکه از مخاطب می‌خواهید چنانچه سایت یا پادکست شما را می‌پسندد، جهت حمایت هزینه‌ای پرداخت کند. این هزینه می‌تواند به صورت خرید یک پادکست، یا اشتراک ماهانه و سالانه باشد.

کسب درآمد از پادکست با ۳ پلتفرم محبوب

کسب درآمد از پادکست با ۳ پلتفرم محبوب

کسب درآمد از پادکست با ۳ پلتفرم محبوب

اگر خودتان نمی‌خواهید سایت طراحی کنید، می‌توانید از پلتفرم‌های محبوبی که در این زمینه هستند، کمک بگیرید.

  1. پلتفرم anchor

این پلتفرم هم در ساخت و تبدیل کردن فایل‌های تصویری به پادکست کمک می‌کند و هم مرجعی برای انتشار فایل‌های صوتی است. مهمترین مزیت این پلتفرم، رایگان بودن آن است که در کنار ضبط، امکان راحت ادیت‌ را برایتان فراهم می‌کند.

  1. پلتفرم castbox

این پلتفرم میزبان پادکست، امکان کسب درآمد از پادکست را برایتان راحت کرده است. به وسیله این castbox از طریق تبلیغات و حمایت‌های مالی می‌توانید به درآمد برسید. این پلتفرم از آنجایی که پادکست‌های اختصاصی ارائه می‌کند، جستجوی راحتی دارد و از پادکست‌های چند زبانه پشتیبانی می‌کند، بسیار محبوب و پرطرفدار است.

  1. پلتفرم spotify

اگر مبتدی هستید ما برای درآمدزایی از طریق پادکستر شدن spotify را پیشنهاد می‌کنیم. این پلتفرم قابلیت‌های رایگان زیادی مثل ضبط و ویرایش فایل‌های صوتی را در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین به وسیله حمایت‌های مالی، خرید اشتراک توسط شنوندگان یا تبلیغات می‌توانید درآمد کسب کنید.

کلام آخر

پیشرفت تکنولوژی باعث شده است تا امروزه کسب درآمد از پادکست رواج پیدا کند. می‌توانید پادکست‌های مختلف در زمینه‌های آموزشی، مشاوره و تبلیغاتی بسازید و به درآمد برسید. همچنین از طریق جذب اسپانسر، حمایت مالی و افیلیت مارکتینگ هم می‌توانید درآمد خود را دو چندان کنید.

برای افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش باید بگوییم که حتماً نیاز نیست، شما یک پادکستر باشید؛ بلکه در بستر پلتفرم‌های مختلف مثل روبیکا، اینستاگرام و تلگرام می‌توانید از افیلیت مارکتینگ به درآمد برسید. می‌پرسید چگونه؟ کافیست در می مارکت ثبت نام کنید تا ما کاور محصولات را در اختیارتان قرار دهیم. سپس با تبلیغ محصولات و فروش آنها از طریق لینک شما پورسانت به حسابتان واریز می‌شود. اگر درآمد میلیونی در ماه آن هم از طریق یک گوشی همراه برایتان جذاب است، با کارشناسان مجموعه ما ارتباط بگیرید.

همین الان با ثبت نام رایگان در سایت میمارکت می توانید وارد دنیای کسب و کار شوید و به ازاء فروش هایی که انجام می دهید، پورسانت/کمیسیون دریافت کنید.

برای تماس با شرکت کافی است با شماره 09010208742 در واتس آپ یا تلگرام می مارکت، با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید!
درباره نویسنده : زهره عزیزی
4df801cfe0f7c5f7da2c9e37865b77f8?s=72&d=identicon&r=g
به عنوان یک تولیدکننده محتوا، تلاش می‌کنم تا با کلماتم، دنیایی از اطلاعات مفید و جذاب را برای دیگران خلق کنم. دنیایی که در آن، هر کسی بتواند به دنبال علایق خود بگردد و دانش خود را افزایش دهد. کلمات، سلاح من هستند. با آن‌ها می‌کوشم تا آگاهی را گسترش دهم و به دیگران کمک کنم تا بهتر بیندیشند و بهتر زندگی کنند.
ارسال دیدگاه