منتشر شده در : فروردین ۱۹ام, ۱۴۰۴|توسط |دسته بندی: آموزش کسب درآمد|
📈 تعداد بازدید :38

کسب و کسب و کار خانگی برای افرادی مثل خانم‌های خانه‌دار یا دانشجویان که شرایط کار کردن در بیرون از منزل را ندارند، فرصت مناسبی برای درآمدزایی است. کافیست با توجه به توانایی‌های خود به سراغ کسب و کارهای کوچک پرسود بروید و با کار کردن در منزل به درآمد برسید. مشاغلی مثل ادمینی، افیلیت مارکتینگ، ساخت محصولات دست ساز و صنایع دستی، فروش محصولات ارگانیک، عکاسی، بلاگری، آموزش و مربیگری از جمله مشاغلی است که به سرمایه زیادی نیاز ندارد. اگر می‌خواهید با ایده‌های بیشتر انواع مشاغل خانگی و روش‌های انجام آن‌ها آشنا شوید با این مقاله از می مارکت همراه باشید.

راهنمای راه اندازی کسب و کار خانگی

مهمترین مزیت کسب و کار خانگی این است که شما نیاز به اجاره کردن مغازه و هزینه‌های ماهانه جانبی زیادی برای کسب و کار خود ندارید. با همه این‌ها برای اینکه این شغل خانگی بتواند پتانسیل بالایی برای سوددهی داشته باشد، باید  برای آن برنامه‌ریزی کنید. از این رو راهنمای زیر می‌تواند به شما کمک کند:

  • بررسی ایده مناسب برای راه‌اندازی کسب و کار
  • اختصاص دادن فضای مناسبی از منزل برای فعالیت
  • شناخت جامعه هدف و پرسونای مخاطب
  • برآورد سرمایه‌گذاری برای راه اندازی کسب و کار
  • در نظر گرفتن مدت زمانی برای بازگشت سرمایه
  • تحلیل رقبا
  • برنامه‌ریزی برای اجرای مراحل مختلف فعالیت مثل تبلیغات و شرایط تخفیفاتی
  • بیمه کردن
  • فراهم کردن شرایطی برای فروش آنلاین مثل پلتفرم مناسب و اینترنت پرسرعت
  • بررسی دوره‌ای و مشخص کردن هزینه، درآمد و سود خالص
  • در نظر گرفتن خدمات پس از فروش و پاسخگو بودن
  • امکان گسترش فعالیت و جذب همکار

20 ایده اجرای کسب و کار خانگی

کسب و کار خانگی

خوشبختانه امروز مشاغل تنوع بیشتری پیدا کرده و شما حتی در منزل خود می‌توانید یک کسب و کار پرسود خانگی راه بیندازید و به درآمد برسید.

  1. آموزش آنلاین

آموزش آنلاین یک کسب و کار خانگی است که شما در قدم اول باید تخصص خود را بشناسید و در زمینه آموزش آن، مهارت فراوان داشته باشید. سپس پلتفرم یا وب سایتی را برای ارائه آموزش‌های خود انتخاب کنید. آموزش شما می‌تواند در زمینه درسی، هنرهایی مثل نقاشی، مجسمه سازی، خیاطی، قالی بافی، آموزش ترید و نوسان‌گیری ارز دیجیتال باشد.

  1. پخت کیک و غذای خانگی

اگر آشپز خوبی هستید، می‌توانید اقدام به تولید پخت کیک و انواع غذاهای خانگی کنید. این کار نیاز به سرمایه اندکی دارد و در ابتدای کار حتی با ۵ تا ۱۰ میلیون تومان می‌توانید استارت بزنید. انواع کاپ کیک‌ها و مینی کیک‌های خود را می‌توانید به کافی شاپ‌ها یا سوپرمارکت‌ها بفروشید یا اینکه از طریق فضای اجتماعی برای کیک و غذاهای خانگی خود مشتری پیدا کنید.

  1. فروش محصولات ارگانیک

خیلی از مردم ترجیح می‌دهند به جای محصولات کارخانه‌ای از محصولات ارگانیک استفاده کنند. بنابراین می‌توانید یک کسب و کار خانگی راه بیندازید و محصولات ارگانیکی مثل ترشی و مربای خانگی، شیره انگور، رب گوجه فرنگی، انواع سبزی آماده و مواردی از این قبیل را بفروشید.

  1. ساخت اکسسوری

ساخت اکسسوری یکی دیگر از مشاغلی است که نیاز به سرمایه اندک دارد و حتی می‌توانید با کل اعضای خانواده این حرفه را انجام دهید.‌ فیلم آموزشی ساخت اکسسوری در آپارات و یوتیوب موجود بوده و شما بدون هیچ هزینه‌ای می‌توانید اقدام به کسب درآمد کنید.

  1. افیلیت مارکتینگ

یکی دیگر از مشاغل خانگی که به هیچ سرمایه‌ای جزء یک گوشی هوشمند احتیاج ندارد، افیلیت مارکتینگ است. در این شیوه شما در سایت می مارکت ثبت نام می‌کنید و با راهنمایی کارشناسان ما و تلاش خودتان به درآمد می‌رسید. برای این منظور کافیست بنر محصولاتی که ما در اختیارتان قرار می‌دهیم را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ کنید. می‌توانید به کسب درآمد از با سلام یا کسب درآمد از روبیکا نیز روی بیاورید. هر چقدر فروش بیشتری داشته باشید، پورسانت بیشتری نصیبتان می‌شود.

  1. بلاگری

بلاگری کسب و کار خانگی پردرآمدی است. شاید فکر کنید که بلاگری هیچ زحمتی ندارد اما بلاگرهای معروف برای رسیدن به فالوورهای بالا، تولید محتواهای منظم ارائه داده‌اند تا به این جایگاه رسیده‌اند. بلاگری در ابتدا درآمدی ندارد اما وقتی فالوورهای شما افزایش پیدا کند، از روش‌های مختلفی مثل اسپانسری، افیلیت مارکتینگ و تبلیغات می‌توانید به درآمد برسید. فراموش نکنید که بلاگری می‌تواند چالش‌هایی مثل برخورد نامناسب فالوورها را به دنبال داشته باشد. بنابراین باید روحیه انتقاد پذیری داشته باشید و با تسلط به موضوع پیج، تولید محتوا انجام دهید. آشنایی با انواع نرم‌افزارهای ادیت فیلم و عکس برای اینستاگرام مثل inshot یا  Quik می‌تواند به شما کمک کند.

  1. عکاسی و ادیت عکس

می‌توانید از طریق عکاسی برای پیج‌های مختلف فروشگاهی یا بلاگرها به درآمد برسید. سایت‌هایی مثل Alamy و  500 پیکسل نیز هستند که شما می‌توانید از طریق آنها عکس‌های خود را بفروشید و کمیسیون بگیرید. حتی در شبکه‌های اجتماعی مختلف و سایت‌هایی مثل دیوار و شیپور می‌توانید تبلیغ تبدیل عکس‌های موبایل به فتوشاپی را بدهید و عکس‌های کاربران را به صورت آتلیه‌ای ادیت کنید.

  1. ادمینی

ادمینی یک کسب و کار خانگی است که خیلی از جوانان و نوجوانان در این حیطه مشغول به فعالیت هستند و درآمد خوبی دارند. برای ادمینی شما باید در زمینه‌های مختلفی مثل تولید محتوا، پاسخگویی به دایرکت و کامنت و قوانین پلتفرم آشنایی داشته باشید. برای پیدا کردن شغل ادمینی می‌توانید از طریق سرچ گوگل یا پلتفرم‌هایی چون دیوار کمک بگیرید. البته از قبل نمونه کارهای قوی برای خود تدارک ببینید و اگر شرایطش را دارید دوره‌های تخصصی ادمینی را بگذرانید.

  1. ترجمه

اگر جزء زبان مادری خود به یک زبان دیگری تسلط دارید، می‌توانید به ترجمه روی بیاورید. برای این منظور دایره لغات خود در آن زبان را تقویت کنید، کلمات تخصصی را بشناسید و اگر اقدام به دریافت گواهینامه کنید، قطعاً درآمد بیشتری خواهید داشت. از طریق سایت‌های فریلنسری مقالات، کتب و پروژه‌های ترجمه را دریافت کرده و چنانچه پروژه را با کیفیت قابل قبول و سر وقت ارائه دهید، بدون شک درآمدتان روز به روز بیشتر می‌شود.

  1. ارائه مشاوره و خدمات پوست

ارائه مشاوره و خدمات پوست یکی دیگر از انواع مشاغل و کسب و کار خانگی است که با توجه به مهارت و تسلط خودتان درآمد خوبی نصیبتان می‌کند.‌ برای این منظور می‌توانید خودتان پیج یا کانال داشته باشید یا در انواع سایت‌هایی که متخصصان و مشاوران، ارائه خدمت می‌کنند عضو شوید. حتی می‌توانید با گذراندن دوره‌های مربوط به لاین‌های مختلف مراقبت از پوست مثل فیشنال بخشی از منزل خود را به ارائه خدمات پوستی اختصاص دهید.

  1. مشاوره اینترنتی

یکی از مشاغلی که به سرعت با رواج اینترنت پیشرفت کرد، مشاوره‌های آنلاین و اینترنتی است. می‌توانید با توجه به حیطه تخصصی خود در زمینه‌های مختلفی مثل مشاوره ازدواج، زناشویی، سبک زندگی، تحصیلی یا حتی ورزشی فعالیت کنید و به درآمد برسید. برای اینکه در زمینه مشاوره و مربیگری موفق باشید پیشنهاد می‌کنیم مقاله چگونه با مربیگری آنلاین به درآمد برسیم؟ را مطالعه کنید.

  1. آموزش و پرورش گیاه

یک کسب و کار خانگی لذت بخش و پردرآمد پرورش گیاه است. در گوشه‌ای از حیاط یا پارکینگ خانه خود، می‌توانید گلخانه کوچک درست کرده و انواع گل‌های آپارتمانی را پرورش دهید و در فضای مجازی یا بازارهای محلی بفروشید.

  1. ساخت وسایل چرمی

استفاده از وسایل چرمی مثل قاب گوشی چرمی، کیف پول، جاکارتی و قاب عینک چرمی بسیار باب و ترند است‌ بنابراین با گذراندن دوره‌های چرم سازی و تهیه ابزار اندک می‌توانید اقدام به ساخت و فروش انواع وسایل چرمی کنید.

  1. ساخت جعبه

اگر فیلم‌های آموزشی ساخت جعبه را دیده باشید، می‌توانید با اندکی خلاقیت جعبه‌های زیبای کادویی بسازید. برای فروش آنها کافیست به اکسسوری فروشی‌ها یا بدلیجات فروشی‌های شهر خود بروید و با حداقل سود، سفارش ساخت جعبه کادویی بگیرید. همچنین با فروش از طریق اینترنت درآمد بیشتری کسب می‌کنید. این روش نیاز به سرمایه زیادی ندارد و حتی با ۲ میلیون تومان شما می‌توانید کلی وسایل مثل مقوا‌های دورو، دستگاه چسب حرارتی و نوار و رزین‌های تزیینی را بخرید و شروع به کار کنید.

  1. تولید محتوا

هر کسب و کاری برای فعال ماندن در اینترنت، وب سایت یا فضای اجتماعی نیازمند تولید محتوا است. بنابراین یک کسب و کار خانگی که می‌توان گفت هرگز اشباع نمی‌شود، این است که به تولید محتوا روی بیاورید. تولید محتوای متنی، ویدیویی و گرافیکی از جمله شاخه‌های این حیطه است که می‌توانید با توجه به استعداد خود یکی را انتخاب کرده و شروع به کار کنید. همچنین تولید محتوا مناسب‌ترین شغل برای معلولین است که نمی‌توانند برای کار به بیرون از منزل مراجعه کنند.

  1. فروش آنلاین لباس، کیف و کفش

یکی از پرفروش‌ترین حوزه‌های آنلاین شاپ، فروش لباس، کیف و کفش و اکسسوری است. کافیست یک پیج در روبیکا، اینستاگرام یا کانالی در تلگرام ایجاد کرده و شروع به تولید محتوا کنید. برای موفقیت در این روش باید کمی صبور باشید و اجازه دهید که پیج یا کانال شما رشد کند.

اگر قصد خرید محصولات فیزیکی را دارید، بنابراین نیازمند سرمایه اولیه بالا و مکانی برای نگهداری این محصولات هستید‌. در حالی که می‌توانید با تولیدی‌ها، فروشگاه‌ها و سایت‌های مختلف قرارداد ببندید و محصولات آنها را با هر قیمتی که دلتان می‌خواهد، بفروشید و کسب درآمد کنید.

  1. طراحی بنر، کارت ویزیت و لوگو

می‌توانید برای فعالیت‌های مختلف پوستر، بنرهای تبلیغاتی و کارت ویزیت طراحی کرده و فایل لایه باز این خدمات را برایشان ارسال کنید. نکاتی مثل خلاقیت و ساخت لوگوی منحصر به فرد باعث می‌شود درآمد خوبی داشته باشید.

  1. خدمات چاپ

یک کسب و کار خانگی پرسود این است که بخشی از اتاق یا پارکینگ خود را به یک دستگاه چاپ سابلیمیشن اختصاص دهید. سپس عکس‌های خاص و سفارشی مشتریان را روی ماگ یا لیوان چاپ کرده و برایشان ارسال کنید.

  1. فروش صنایع دستی

فروش صنایع دستی شاخه‌های مختلفی دارد و شما با توجه به مهارت خود می‌توانید در یک زمینه آموزش ببینید و شروع به فعالیت کنید. صنایع دستی مثل حصیر بافی، ترمه دوزی، حکاکی روی ظروف مسی، میناکاری، سفالگری، آبگینه و قالی بافی جزء صنایع دستی محبوب و پرطرفدار هستند.

  1. پرورش بلدرچین

برای راه‌اندازی کسب و کار خانگی پرورش بلدرچین شما به یک فضای ۱۵ متری برای نگهداری جوجه‌ها و دستگاه جوجه کشی نیاز دارید. اگر در ابتدای کار نمی‌خواهید هزینه زیادی انجام دهید، می‌توانید به جای خرید تخم بلدرچین، جوجه چند روزه بلدرچین را خریداری کرده و خودتان آنها را پرورش دهید و بفروشید.

کلام آخر

در این مقاله در مورد کسب و کار خانگی و روش‌هایی مثل فروش محصولات فیزیکی، ساخت صنایع دستی، ادمینی، تولید محتوا، طراحی بنر و کارت ویزیت، ارائه خدمات چاپ، خدمات پوستی، مشاور و مربیگری صحبت کردیم. حتی اگر هیچ سرمایه‌ای برای راه‌اندازی شغل خانگی ندارید، افیلیت مارکتینگ برای شما گزینه مناسبی است. در این شیوه شما تنها با یک گوشی و بدون خرید محصول می‌توانید به درآمد میلیونی در ماه برسید. اگر می‌خواهید بدانید چگونه؟ کافیست در می مارکت ثبت نام کنید تا تنها از طریق واسطه‌گری بین خریدار و فروشنده، درآمد خوبی نصیبتان شود.

همین الان با ثبت نام رایگان در سایت میمارکت می توانید وارد دنیای کسب و کار شوید و به ازاء فروش هایی که انجام می دهید، پورسانت/کمیسیون دریافت کنید.

برای تماس با شرکت کافی است با شماره 09010208742 در واتس آپ یا تلگرام می مارکت، با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید!
درباره نویسنده : زهره عزیزی
4df801cfe0f7c5f7da2c9e37865b77f8?s=72&d=identicon&r=g
به عنوان یک تولیدکننده محتوا، تلاش می‌کنم تا با کلماتم، دنیایی از اطلاعات مفید و جذاب را برای دیگران خلق کنم. دنیایی که در آن، هر کسی بتواند به دنبال علایق خود بگردد و دانش خود را افزایش دهد. کلمات، سلاح من هستند. با آن‌ها می‌کوشم تا آگاهی را گسترش دهم و به دیگران کمک کنم تا بهتر بیندیشند و بهتر زندگی کنند.
ارسال دیدگاه