انتشار: اردیبهشت ۳۰ام, ۱۴۰۴|توسط |آموزش کسب درآمد دسته بندی ها|
📈 تعداد بازدید :91

بدون شک اسم سایت آمازون بارها به گوشتان خورده اما آیا تاکنون به کسب درآمد از آمازون فکر کرده‌اید؟ این روزها که دغدغه خیلی از افراد مشکلات مالی است، قطعاً کسب درآمد دلاری می‌تواند هیجان انگیز باشد. روش‌های مختلفی مثل درج توضیحات برای محصول تخصصی، همکاری در فروش، دراپ شیپینگ، فروش محصولات فیزیکی، فروش طرح‌های گرافیکی و انتشار کتاب الکترونیک تنها نمونه‌ای از فعالیت‌هایی است که آمازون شما را به درآمد می‌رساند.

در ادامه این مقاله از میمارکت قرار است در مورد روش‌های درآمدزایی از بزرگترین پلتفرم فروش آنلاین یعنی آمازون شما را راهنمایی کنیم.

روش های کسب درآمد از آمازون

آمازون یکی از شناخته‌ترین و معتبرترین فروشگاه اینترنتی جهانی بوده که حدوداً ۲۹ سال قبل در آمریکا تاسیس شد. مهمترین ویژگی آمازون این است که کسب درآمد دلاری را برای شما محقق می‌کند. ممکن است این سوال برایتان مطرح شود که آیا کسب درآمد از آمازون در ایران میسر است؟ باید بگوییم اگرچه شرایط تحریم کار را برای کاربران ایرانی کمی سخت کرده اما غیر ممکن نیست. شما می‌توانید از طریق شرکت‌های واسطه و حساب پی پال درآمد حاصل از این پلتفرم را نقد کنید.

البته فروش محصولات فیزیکی در آمازون چالش‌های بیشتری دارد اما روش‌هایی مثل همکاری در فروش یا فروش فایل راحت‌تر امکان‌پذیر بوده. در ادامه درباره روش‌های کسب درآمد از این بازار بزرگ آنلاین جهانی صحبت می‌کنیم:

  1. فروش محصولات فیزیکی و سرویس FBA

فروش محصولات فیزیکی در آمازون اگرچه در ایران برای کاربران مهیا نیست اما ما این روش را نام می‌بریم، شاید در آینده شما بتوانید از طریق فروش محصولات فیزیکی هم درآمد داشته باشید. دلیل این مسئله تحریم و مشکل ارسال کالا از ایران به سایر کشورها است. با همه این‌ها کاربران آمازون می‌توانند انواع محصولات از جمله کالاهای تجاری، پوشاک، صنایع دستی، وسایل گیمینگ، کالای ورزش و کالای دیجیتال و بسیاری از اقلام دیگر را از طریق این سایت بفروشند.

یکی از مهمترین قابلیت‌های آمازون سرویس FBA بوده که فروشندگان می‌توانند محصولات خود را در انبارهای مختلف آمازون نگهداری کنند و کلیه مراحل بسته‌بندی و ارسال بعد از ثبت سفارش، توسط آمازون انجام می‌شود.

آمازون بخشی تحت عنوان Amazon Handmade دارد که شما می‌توانید از طریق این بخش محصولات دست ساز خود را بفروشید. البته یک دلار هزینه ریفرال در این پلتفرم بوده اما نسبت به سایر سایت‌ها کمیسیون بیشتری پرداخت می‌کند.

راهنمای کامل کسب درآمد از فروش محصولات فیزیکی در سایت

  1. همکاری در فروش

افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش یکی از راحت‌ترین روش‌های کسب درآمد از آمازون است. این شیوه کسب و کار که در می مارکت هم اجرا می‌شود به این صورت بوده که شما به عنوان بازاریاب برای فروش یک محصول، به مجموعه‌ای کمک می‌کنید.

بنابراین می‌توانید در سایت، سایر پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام یا یوتیوب محصولات آمازون را بارگذاری کرده و مخاطب را ترغیب به خرید کنید. بعد از آنکه فروش از طریق لینک شما انجام شد، پورسانت می‌گیرید. البته قبل از شروع به همکاری در در فروش، بدانید که کمیسیون محصولات مختلف، تفاوت دارد. به فروش برخی از محصولات ۴ درصد و به برخی دیگر تا ۸ درصد کمیسیون تعلق می‌گیرد. البته کمیسیون تصاعدی هم برای فروش‌های بالا در نظر گرفته شده است. یعنی هر چقدر فروشتان بیشتر شود، کمیسیونی هم که دریافت می‌کنید افزایش پیدا می‌کند.

همکاری در فروش چیست؟

  1. درآمد از آمازون با Arbitrage

کسب درآمد از آمازون به شیوه Arbitrage یعنی اینکه شما یک محصول ارزان خریداری کنید و آن را با قیمت بیشتری در آمازون بفروشید. البته برای این منظور باید به سراغ تولیدی‌ها یا فروشگاه‌هایی که شرایط تخفیفاتی بالا دارند بروید تا بتوانید جنس‌های ارزان را پیدا کنید.

البته می‌توانید محصولات تخفیفاتی آمازون را بخرید و آنها را در پلتفرم‌های دیگر بفروشید، بدون آنکه نیاز به انبارداری محصول خریداری شده داشته باشید. چون آمازون در انبار خود یا حتی انبار تولید کننده‌ها محصول را برای شما تا زمانی که بفروشید، نگه می‌دارد. مهمترین مزیت این روش این بوده که وقتی شما محصولی را از آمازون خریداری می‌کنید، دیگر هزینه ارسال آن را نمی‌پردازید. یعنی آمازون محصول را در انبار خود نگه می‌دارد و زمانی که مشتری برای آن پیدا کردید، ارسال محصول صورت می‌گیرد.

  1. فروش طرح های گرافیکی

فرض کنید شما یک طراح لباس هستید اما هیچ سرمایه‌گذاری روی طرح‌های شما برای تبدیل شدن به لباس سرمایه گذاری نمی‌کند. کافیست این طرح‌های گرافیکی خود را در آمازون برای فروش قرار دهید. در درآمدزایی به شیوه طراحی گرافیکی ابتدا باید در زمینه طراحی کارهای گرافیکی مهارت داشته باشید و بعد قیمت منصفانه‌ای برای طرح‌های خود در نظر بگیرید.

البته در کسب درآمد از آمازون از طریق بخش Amazon Merch شما می‌توانید طرح‌های مختلف مثل طرح بنرهای انتخاباتی، طرح جشنواره‌های تخفیفاتی و مواردی از این قبیل را نیز بفروشید.

جهت اطلاعات بیشتر در مورد درآمدزایی از فروش  در سایت‌های خارجی در می مارکت مقاله وجود دارد که مطالعه آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

  1. انتشار کتاب الکترونیک

اگر به نویسندگی علاقه مند هستید و قلم خوبی دارید اما سرمایه کافی برای انتشار و چاپ کتاب به صورت فیزیکی را ندارید، به کسب درآمد از آمازون فکر کنید. لزوماً نباید کتاب شما یک کتاب قطور چند جلدی باشد. بلکه یک کتاب کوچک با اطلاعات مفید، می‌تواند فروش خوبی داشته باشد. مثلاً یک کتاب با زبان ساده در مورد نکات خانه داری یا اطلاعاتی در مورد نگهداری انواع گل‌های آپارتمانی از جمله موضوعاتی است که مخاطبان خوبی جذب می‌کند.

به طور متوسط آمازون بین ۳۰ تا ۶۵ درصد از سود حاصل از فروش کتاب را به نویسنده آن می‌دهد. با همه این‌ها چیزی که مهم است اینکه کتاب‌های مفید فروش خوبی در آمازون داشته و می‌توانید از طریق بخش Amazon Kindle Direct Publishing  درآمدزایی کنید.

  1. کسب درآمد از آمازون به روش Dropshipping

دراپ شیپینگ یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از آمازون بوده و شما می‌توانید با استفاده از این شیوه درآمد دلاری داشته باشید. البته خیلی از افراد افیلیت مارکتینگ را با دراپ شیپینگ اشتباه می‌گیرند. در دراپ شیپینگ شما محصولی را خریداری می‌کنید و با هر قیمتی که دوست داشته باشید آن را می‌فروشید. در حالیکه در افیلیت مارکتینگ محصول را با همان قیمتی که تولید کننده می‌گوید، می‌فروشید و به ازای فروش پورسانت می‌گیرید.

بنابراین اگر به دنبال کسب درآمد اینترنتی واقعی هستید، می‌توانید با بررسی شرایط و توانایی‌های خود آمازون را برای درآمد دلاری انتخاب کنید.

  1. پاسخگو بودن به سوالات کاربران در آمازون و کسب درآمد

چنانچه حوصله پاسخ دادن به سوالات کاربران که گاه می‌تواند اذیت کننده و آزاردهنده باشد را دارید، می‌توانید به عنوان پاسخگو و بخش پشتیبان در آمازون درآمد کسب کنید. کسب درآمد از آمازون به شیوه پشتیبانی به ازای هر ساعت چیزی در حدود ۱۸ تا ۲۰ دلار است.

البته توجه داشته باشید که چنانچه کیفیت کار شما پایین باشد و به خوبی پاسخگوی جزء به جزء سوالات کاربران نباشید، آمازون به شما اجازه فعالیت نخواهد داد.

  1. کمک به فروش تخصصی یا نوشتن اطلاعات یک محصول

کمک به فروش تخصصی یا نوشتن اطلاعات در مورد یک محصول، یکی از روش‌های کسب درآمد از آمازون بوده که شما می‌توانید به عنوان یک ایرانی نیز آن را انجام دهید. منظور از این روش درآمدزایی را با یک مثال برایتان توضیح می‌دهیم. فرض کنید یک فردی محصولی را از آمازون خریداری کرده است. مشخصات کالای خریدار با مشخصاتی که در سایت درج شده است، همخوانی ندارد. مثلاً یک فرد ورزشکار یک شوزبگ تهیه کرده که بندهای آن قابلیت تنظیم ندارد؛ در حالی که در سایت درج شده بندهای کوله ورزشی قابلیت تنظیم دارد.

شما به عنوان کمک کننده در فروش تخصصی، نظرات کاربرانی که محصول خریده‌اند و با توضیحات محصول سایت مغایرت دارد را مطالعه کرده و توضیحات محصول را ویرایش می‌کنید.

  1. فروش محصولات دسته دوم

فروش محصولات دسته دوم یکی از جالب‌ترین و هیجان انگیزترین روش‌های کسب درآمد از آمازون است. در این روش شما پولی به صورت نقد دریافت نمی‌کنید اما گیفت کارت در اختیارتان قرار می‌گیرد. مثلاً شما یک لپ‌تاپ یا کتاب دارید که دیگر از آن استفاده نمی‌کنید، بنابراین آمازون این محصول را از شما خریداری می‌کند. البته به جای پول، گیفت کارت به شما تعلق می‌گیرد که می‌توانید با توجه به ارزش آن گیفت کارت، از خود آمازون خرید انجام دهید. لازم است بدانید که ارزش گذاری کالای دسته دوم شما از طریق آمازون انجام می‌شود.

فروش کالای دست دوم دردیوار و شیپور

  1. کسب درآمد از آمازون با ارائه خدمات

اگر در زمینه مهارت خاصی مثل تعمیر لوازم برقی خانگی، نظافت منزل، نگهداری از بچه و سالمند، نواختن ساز، آموزش زبان و مراقبت از حیوانات خانگی مهارت دارید می‌توانید از طریق آمازون به درآمد برسید. در این شیوه کسب درآمد از آمازون موقعیت مکانی خود را درج می‌کنید و از طریق سرچ موقعیت شما، مشتریان برایتان درخواست ارسال می‌کنند.

البته این شیوه به خاطر تحریم در ایران مقدور نیست. چون شما در هنگام ثبت نام آیدی و لوکیشن کشوری غیر از ایران را وارد می‌کنید اما به هر حال خیلی از افراد هستند که از همین روش امرار معاش می‌کنند.

کلام آخر

کسب درآمد از آمازون کاری غیر ممکن نیست و برای این  روش درآمدزایی باید مهارت‌های خود را بشناسید. مثلاً اگر در زمینه طراحی گرافیکی یا تولید کتاب الکترونیک مهارت دارید، پس شروع به کار کنید. البته اگر هیچ مهارتی ندارید، می‌توانید به کسب درآمد بدون سرمایه یعنی افیلیت مارکتینگ روی بیاورید. چیزی که به جزء آمازون، درآمدزایی با این شیوه از طریق می مارکت هم برایتان فراهم شده است.

برای این منظور کافیست در می مارکت به عنوان وبمستر فعالیت کنید. در این شیوه درآمدزایی شما بدون نیاز به خرید و انبارداری محصول، تنها با بازاریابی به درآمد می‌رسید. کافیست بنرهای تبلیغاتی را در پلتفرم‌های مختلف منتشر کرده و چنانچه مشتری از طریق لینک شما خرید انجام دهد، پورسانت دریافت کنید.

🎯 همین حالا با ثبت‌نام رایگان در میمارکت، وارد دنیای کسب‌وکار شوید!

با عضویت در سیستم همکاری در فروش میمارکت، بدون نیاز به سرمایه‌ اولیه می‌توانید شروع به کسب درآمد کنید. به ازای هر فروش موفق که از طریق لینک شما انجام شود، پورسانت/کمیسیون دریافت خواهید کرد.

📲 برای دریافت راهنمایی یا ارتباط با پشتیبانی، از طریق تلگرام میمارکت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

درباره نویسنده : زهره عزیزی
31d8d9b1836d78844ecc2f0ccf5dac25248d59dc3e895fcc296bfc21711e9d22?s=72&d=identicon&r=g
به عنوان یک تولیدکننده محتوا، تلاش می‌کنم تا با کلماتم، دنیایی از اطلاعات مفید و جذاب را برای دیگران خلق کنم. دنیایی که در آن، هر کسی بتواند به دنبال علایق خود بگردد و دانش خود را افزایش دهد. کلمات، سلاح من هستند. با آن‌ها می‌کوشم تا آگاهی را گسترش دهم و به دیگران کمک کنم تا بهتر بیندیشند و بهتر زندگی کنند.
ثبت ديدگاه