برای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی داشتن پیج اینستاگرام یا سایت ضروریست. شما باید بتوانید محصولات یا خدمات خود را در این پلتفرم‌ها نمایش دهید و به درآمد برسید. تشخیص بازار هدف، طراحی بیزینس پلن، راه اندازی پیج و طراحی سایت، سئو و تبلیغات می‌تواند به شما کمک کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شیوه درآمدزایی آنلاین با می مارکت همراه باشید.

نحوه ساخت کسب و کار آنلاین

نحوه ساخت کسب و کار آنلاین

نحوه ساخت کسب و کار آنلاین

در مورد نحوه راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی مردم دو دوسته‌اند؛ یا تصور می‌کنند کار آنلاین خیلی راحت است یا فکر می‌کنند که باید دنبال یک ایده بسیار جدید و نو برای کسب درآمد از دنیای اینترنت باشند. در حالیکه هر دو تصور اشتباه است. شما هم باید تلاش کنید و هم به بررسی کامل ایده کسب و کار خود بپردازید.

به عنوان مثال اگر شما قصد کار اینترنتی در حوزه تولید محصولات ارگانیک و خانگی را دارید، باید به فکر ارسال این مواد غذایی به دورترین نقاط کشور نیز باشید. پس سنجش همه جوانب برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار آنلاین ضرورت دارد. ما اینجا به توضیح ۷ قدم اساسی که می‌تواند شما را به موفقیت برساند، پرداخته‌ایم:

قدم اول:

۱- تشخیص بازار هدف و سنجش بازار

برای اینکه بازار هدف (Target Market) را مشخص کنید، از سایر کسب و کارهای مشابه کمک بگیرید و ببینید که چه افرادی مخاطب شما هستند. با فوکوس و آمارگیری به این نتیجه برسید که چه جامعه‌ای می‌تواند مشتری شما باشد. بررسی کنید آیا این بازار می‌تواند شما را به درآمد برساند؟ با توجه به ایده کسب و کاری که در ذهنتان است، مثلاً خرید و فروش محصولات فیزیکی یا ارائه خدمات مثل آموزش آشپزی و شیرینی پزی بررسی کنید که آیا این بازار اشباع شده است یا خیر؟

تشخیص بازار هدف و سنجش بازار

تشخیص بازار هدف و سنجش بازار

۲- تحلیل رقبا

برای موفقیت در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی باید رقبای خود را بشناسید. به عنوان مثال برای نحوه تحلیل رقبا در اینستاگرام شناسایی هشتگ‌ها، استوری و زمان انتشار پست رقیب می‌تواند به موفقیت شما کمک کند. البته ابزارهایی مثل سنجاب هستند که کار تحلیل را برایتان آسان‌تر می‌کنند.

قدم دوم:

۳- طراحی بیزینس پلن

بیزینس پلن در حقیقت نقشه راه کسب و کار آنلاین شماست و طراحی آن اهمیت بسیاری دارد. به بیزنس پلن، سند کسب و کار یا بوم کسب و کار هم گفته می‌شود. در بیزنس پلن اهداف، مدت زمان دستیابی به اهداف، منابع مالی، میزان خرج کرد، پتانسیل ها و قابلیت‌های کسب و کار، نوع محصول و خدمات و نحوه آنالیز رقبا مشخص می‌شود. همه این موارد را باید به صورت خلاصه بنویسد.

طراحی بیزینس پلن

طراحی بیزینس پلن

۴- انتخاب نام برند

وقتی به راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی فکر می‌کنید، پیدا کردن نام برند خاص و زیبا کار دشواری است. مراقب باشید برندی که انتخاب می‌کنید، مشابه رقبایتان نباشد. اگرچه ممکن است در ابتدا با رقبا اشتباه گرفته شود اما در نهایت روی کسب و کار شما ضربه وارد می‌کند. برای انتخاب نام از ترکیب دو یا حداقل سه کلمه یا حروف اختصاری استفاده کنید.

قدم سوم:

۵- تعیین استراتژی برای مارکتینگ

راه‌اندازی کسب و کار آنلاین هم ساده و هم دشوار است. اگر همه چیز را آسان بگیرید قطعاً شکست می‌خورید اما اگر استراتژی و برنامه‌ریزی برای پیشبرد اهداف خود داشته باشید، موفقیت از آن شماست. مثلاً در تدوین استراتژی باید یک طرح کلی از فعالیت ها در  تقویم محتوایی، بستر تبلیغات و نحوه اجرای کمپین تبلیغاتی را مشخص کنید و مطابق آنها قدم بردارید.

تعیین استراتژی برای مارکتینگ

تعیین استراتژی برای مارکتینگ

۶- تامین سرمایه

برای راه‌اندازی پیج، طراحی سایت، استخدام ادمین، تولید محتوا، خرید وسایل برای تولید محتوا و ضبط ویدیو و عکاسی، شما نیازمند سرمایه هستید. بنابراین در راه‌اندازی کسب و کار آنلاین حداقل سرمایه برای کسب و کار را در نظر بگیرید. مثلاً در ابتدای کار می‌توانید با یک رینگ لایت و دوربین با کیفیت تولید محتوای بصری داشته باشید.

تامین سرمایه

تامین سرمایه

قدم چهارم:

۷- راه اندازی پیچ‌ در اینستاگرام

در این مرحله شما شروع به ساخت پیج اینستاگرامی می‌کنید؛ پس فاکتورهای زیر را مد نظر قرار دهید:

  • طراحی پروفایل با توجه به لوگو و برند
  • بیو اینستاگرام جذاب
  • نوع حساب کاربری
  • نام پیج با توجه به برند
  • آیدی مناسب برای پیچ
راه اندازی پیچ‌ در اینستاگرام

راه اندازی پیچ‌ در اینستاگرام

۸- تمرکز روی تولید محتوا

حال که در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی پیج اینستاگرامی خود را طراحی کرده‌اید، باید روی تولید محتوا متمرکز شوید.‌ برای تولید محتوا کیفیت بالای ویدیو و عکس، طراحی کاور مناسب، نحوه کپشن نویسی درست و هشتگ گذاری اصولی اهمیت بسیار دارد.

۹- افزایش فالوور پیچ

همین ابتدا بگوییم که به فکر فالوور فیک نباشید؛ حتی اگر فالوور فیک خریده‌اید در اولین قدم نسبت به حذف فالوور فیک اقدام کنید. همیشه از راه اصولی و درست به دنبال افزایش فالوور پیج خود باشید. روش‌هایی مثل  بهینه سازی پروفایل، محتوای جذاب، تولید محتوای منظم و با کیفیت، تعامل با مخاطبان، همکاری با بلاگرها و اینفلوئنسرها دعوت به لایک و کامنت، همکاری با برندهای مختلف، هشتگ گذاری اصولی و محتوای وایرال شده می‌تواند به رشد پیج شما کمک کند.

افزایش فالوور پیچ

افزایش فالوور پیچ

قدم پنجم:

۱۰- طراحی سایت

وقتی پیج اینستاگرامی شما به درآمد و بازدهی رسید کار همین جا تمام می‌شود. آیا از اینکه کار شما وسعت پیدا کند و درآمد بیشتری داشته باشید خوشحال نمی‌شوید؟ پس فکر طراحی سایت در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی باشید؛ این گونه اعتبار پیج اینستاگرامی شما هم افزایش پیدا می‌کند. برای طراحی سایت می‌توانید از سایت سازها یا طراحی سایت وردپرسی استفاده کنید.

طراحی سایت

طراحی سایت

۱۱- دامنه و هاست

برای دامنه وب سایت خود می‌توانید از ir. یا com. استفاده کنید که دامنه ir یک دامنه داخلی بوده و برای ثبت نام باید به سایت ایرنیک مراجعه کنید. در مقابل دامنه دات کام  یک دامنه بین‌المللی است. دامنه‌های بین المللی دات کام گرانتر هستند و برای کسب و کارهای محلی بهتر است به سراغ دامنه ir بروید.

همچنین وب سایت شما در بستر اینترنت برای اینکه نمایش داده شود نیاز به یک سرویس میزبانی تحت عنوان هاست دارد. هاست‌ها به انواع گوناگونی چون هاست اشتراکی و سرور اختصاصی تقسیم بندی می‌شوند که اگرچه اشتراکی ارزان‌تر بوده اما مشکلاتی مثل افت سرعت وب سایت را به همراه دارد.

قدم ششم:

۱۲- سئو

سئو یا بهینه سازی موتور جستجو در حقیقت سکوی پرتاب در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی به حساب می‌آید. سئو مجموعه اقداماتی از جمله ریسپانسیو کردن سایت، حذف لینک‌های شکسته، استفاده بهینه از کلمات کلیدی، لینک سازی داخلی و خارجی بوده که در نهایت منجر به برندینگ، فروش و سود بیشتر می‌شود. بنابراین باید از افراد ماهر در زمینه سئوی داخلی، سئوی خارجی و سئو تکنیکال برای رشد وب سایت خود کمک بگیرید.

سئو

سئو

۱۳- تبلیغات و جذب مخاطب

تبلیغات شامل تبلیغات متنوعی از جمله ایمیل مارکتینگ، اس‌ام‌اس مارکتینگ و تبلیغات در بستر گوگل ادز یا  حتی استفاده از بلاگرها و اینفلوئنسرها برای تبلیغات پیج و وب سایت است. تبلیغات می‌تواند به مشتری اطلاع رسانی کرده و برند شما را معرفی کند و موجب ترغیب مخاطبان به خرید یا استفاده از خدمات شود. فراموش نکنید در تبلیغات باید نقاط قوت کسب و کار خود را بولد کنید تا اینگونه افزایش ترافیک وب‌سایت یا رشد پیج اتفاق بیفتد.

تبلیغات و جذب مخاطب

تبلیغات و جذب مخاطب

قدم هفتم:

۱۴- به روز بودن و خلاقیت

اگر می‌خواهید بعد از راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی همه چیز خوب پیش برود، باید به روز باشید و خلاق. مثلاً اگر شما هم کیف و کفش، لباس و اکسسوری را در پیج یا وب سایت خود می‌فروشید، باید محتواهایی که بارگذاری می‌کنید، تخفیفاتی که قرار می‌دهید و حتی در استوری پیج اینستاگرامی، یک قدم جلوتر از رقبایتان بایستید. فرض کنید حراج بلک فرایدی شروع می‌شود و شما خیلی زودتر از رقبا باید این حراج را اعلام کرده و کسب و کار خود را تبلیغ کنید. همچنین شیوه تخفیفات جالب برای مشتریان خود در نظر بگیرید و این گونه متمایز و خاص باشید.

به روز بودن و خلاقیت

به روز بودن و خلاقیت

۱۵- اطلاع از قوانین کسب و کار اینترنتی

آخرین قدم در راه‌اندازی کسب و کار آنلاین این است که قوانین کار کردن در بستر اینترنت را بدانید.‌ مثلاً درگاه پرداخت امن، آشنایی با سیستم مالیات و جرایم یارانه‌ای به شما کمک می‌کند تا یک پلتفرم مطمئن را برای کسب و کار خود راه‌اندازی کنید.

مزایا و معایب راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی

اگر پیرامون راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی دچار تردید هستید؛ پس مزایای زیر را مطالعه کنید:

  • مردم روز به روز به خریدهای اینترنتی رغبت بیشتری نشان می‌دهند و این می‌تواند شما را به سود برساند‌.
  • در کسب و کار اینترنتی، تایم کاری کاملاً منعطف است.
  •  هزینه راه‌اندازی کسب و کار در دنیای اینترنت نسبت به کسب و کار در فضای حقیقی بسیار مقرون به صرفه‌تر است.
  •  شما با طیف گسترده‌ای از مشتریان در سطح اینترنت مواجه هستید.
  • گسترش و رشد کسب و کار در فضای اینترنت خیلی سریع‌تر اتفاق می‌افتد

با همه این مزایا ما واقع بین هستیم و معایب این کسب و کار را هم به شما می‌گوییم:

  • با رقبای بسیاری روبرو هستید و باید از آنها پیشی بگیرید تا به جایگاه بالای گوگل برسید.
  • ممکن است برخی از افراد به خصوص در خرید نخست به شما اعتماد نکنند.
  • نظرات و بازخوردهای منفی گاه می‌تواند آزاردهنده باشد و به ضرر فعالیت آنلاین تمام شود.

کلام آخر

در این مقاله گفتیم که اولین قدم در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی شناخت بازار هدف برای ایده‌ای است که در ذهن دارید‌، سپس با تحلیل رقبا، تدوین پلن بیزینس، انتخاب نام برند، راه‌اندازی پیج در اینستاگرام، طراحی سایت، خرید دامنه و هاست، سئو و تبلیغات می‌توانید در عرصه درآمدزایی از اینترنت موفق باشید. فراموش نکنید که سئو سایت در کنار تبلیغات می‌تواند نقش موثری در افزایش ترافیک وب سایت ایفا کند.

چه به صورت مستقل خودتان محصول یا خدماتی ارائه کنید یا بخواهید به عنوان همکار در فروش فعالیت داشته باشید، می‌توانید از این مقاله جهت رشد و کسب درآمد بیشتر بهره بگیرید. افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش به روشی از کسب درآمد گفته می‌شود که شما بدون خرید و انبارداری محصولات، تنها از طریق تبلیغ کردن محصول به درآمد می‌رسید. در این روش چنانچه مشتری از طریق لینک شما خرید انجام دهد پورسانت به حسابتان واریز می‌شود. اگر می‌خواهید در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید، می مارکت در خدمت شماست.

همین الان با ثبت نام رایگان در سایت میمارکت می توانید وارد دنیای کسب و کار شوید و به ازاء فروش هایی که انجام می دهید، پورسانت/کمیسیون دریافت کنید.

برای تماس با شرکت کافی است با شماره 09010208742 در واتس آپ یا تلگرام می مارکت، با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید.

منتشر شده در : بهمن ۱۸ام, ۱۴۰۳|توسط |دسته بندی: آموزش کسب درآمد, آموزش تلگرام|
این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید!
درباره نویسنده : زهره عزیزی
4df801cfe0f7c5f7da2c9e37865b77f8?s=72&d=identicon&r=g
به عنوان یک تولیدکننده محتوا، تلاش می‌کنم تا با کلماتم، دنیایی از اطلاعات مفید و جذاب را برای دیگران خلق کنم. دنیایی که در آن، هر کسی بتواند به دنبال علایق خود بگردد و دانش خود را افزایش دهد. کلمات، سلاح من هستند. با آن‌ها می‌کوشم تا آگاهی را گسترش دهم و به دیگران کمک کنم تا بهتر بیندیشند و بهتر زندگی کنند.
ارسال دیدگاه